Even voorstellen

Mijn naam is Sandra Jansen en ik woon in Sassenheim. Afgelopen jaren begon ik steeds meer interesse te krijgen voor de uiterlijke verzorging. Ik wilde heel graag meer met mensen werken en een meer persoonlijke band met mijn klanten kunnen opbouwen. Na de opleiding schoonheidsspecialiste te hebben gevolgd, ben ik begonnen met een totaal nieuw concept op schoonheidsgebied in de Duin- en Bollenstreek.


Als schoonheidsspecialist die bij u thuis komt, ben ik er voor mensen die graag in hun eigen omgeving een persoonlijke schoonheidsbehandeling willen. Uiteraard is dit ook ideaal voor mensen die niet goed in staat zijn om naar een salon te gaan.


Ik ben in het bezit van een opklapbare behandelstoel, een vaporeiniger, borstelapparaat, harsapparatuur en daarnaast een koffer met produkten en aanverwante benodigdheden. Natuurlijk mag een ontspannen achtergrondmuziekje niet ontbreken! Kortom, alles wat u in een salon aantreft kan ik u thuis ook van voorzien!


Omdat ik met mensen werk, vind ik het belangrijk dat ik in het bezit ben van een EHBO-diploma (met reanimatie).


Naast de uiteraard professionele behandeling die u thuis van mij krijgt, vind ik de persoonlijke aandacht die ik in uw eigen omgeving kan geven, heel erg belangrijk!