Werkwijze

Mooi aan Huis is de schoonheidsspecialiste die bij u thuis komt. Om dit goed te kunnen doen, zijn er een aantal punten waar u rekening mee dient te houden. De meeste punten zullen misschien vanzelfsprekend zijn, maar ik vind het toch even handig om het te vermelden :


Er worden geen voorrijkosten aan u berekend. Wel hanteer ik een minimale besteding van 25 euro.


Houdt u er rekening mee dat door eventuele verkeersomstandigheden het tijdstip van de gemaakte afspraak kan afwijken met ongeveer 15 minuten. Uiteraard doe ik mijn uiterste best om bij u op tijd te komen!


Het installeren van de behandelstoel en alle benodigde materialen neemt ongeveer 5 tot 10 minuten in beslag. Hierbij is het erg belangrijk dat er voldoende ruimte is om alle materialen te plaatsen. Mijn voorkeur gaat uit naar een ruimte in de keuken (voor zover de ruimte dit toelaat).


Vanwege de grote hoeveelheid benodigdheden welke ik nodig heb om u te behandelen is het voor mij een vereiste dat, indien u in een appartementencomplex woont, er een lift aanwezig is.


Er moet warm water en stroom aanwezig zijn om uw behandeling naar wens te laten verlopen.


Ik draag zelf zorg voor de benodigde schone handdoeken.


Mijn primaire werkgebied is Sassenheim, Voorhout, Warmond, Oegstgeest en Lisse. Uiteraard is het mogelijk om buiten dit gebied een behandeling te krijgen, hierbij dient u dan wel rekening te houden met een extra bijdrage bovenop de vermelde prijzen in de prijslijst. Het extra bedrag gaat in overleg.


U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken. In het geval u telefonisch geen gehoor krijgt, kan het zijn dat ik een behandeling aan het geven ben. Laat u dan alstublieft uw naam en telefoonnummer of e-mailadres achter. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


De betalingen zijn alleen contant, gelieve dus zo gepast mogelijk te betalen. In overleg is het ook mogelijk om u behandeling van tevoren aan mij over te maken.


Mooi aan Huis heeft ook cadeaubonnen die u cadeau kunt doen aan iemand! Zo kunt u iemand thuis verrassen met een behandeling in zijn eigen omgeving!Grotere kaart weergeven